Μαρία Τσάνη – Τρίτη Και Φαρμακερή

Pop - Greek Laiko

1 Μαρία Τσάνη - Τρίτη Και Φαρμακερή
Ενορχήστρωση / Προγραμματισμός: Νίκος Χωρίτος Τύμπανα - Κώστας Λιόλιος Μπάσο - Μάριος Ηλία Κιθάρες - Δημήτρης Χατζηκίδης Πλήκτρα - Νίκος Χωρίτος, Κάρολος Κώστογλου Τρομπέτες - Δημήτρης Πανέλας Φωνητικά - Νεφέλη Ιγνατίου, Νίκος Χωρίτος
3:39

About Album

Ανεβαστικό, χορευτικό, σε συνεπαίρνει με τον ρυθμό του, αλλά και την εκρηκτική φωνή της Μαρίας με το μοναδικό ηχόχρωμά της, καταφέρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, να κερδίσει τις εντυπώσεις!

H Μαρία είναι 21 ετών και είναι γεννημένη στη Γερμανία. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικό πάνω στο οποίο κιόλας εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλα με την αγάπη της για το τραγούδι. Στην μουσική, ξεκίνησε την πορεία της μόλις στα 16, όπου τραγουδούσε σε διάφορες εκδηλώσεις, συνεχίζοντας αργότερα σε νυχτερινά κέντρα της Γερμανίας κάνοντας στροφή στο λαϊκό τραγούδι . Τα πρώτα βήματα της ξεκινάνε δισκογραφικά με το τραγούδι “Τρίτη Και Φαρμακερή”, έτοιμη να διεκδικήσει τα όνειρα της.

Ένα δυναμικό τραγούδι που έρχεται να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία με τίτλο “Τρίτη Και Φαρμακερή”, σε στίχους και μουσική να υπογράφει ο Κάρολος Κώστογλου!

Artists
Genres
Release Date
5 September 2020

Available Lyrics

Μαρία Τσάνη - Τρίτη Και Φαρμακερή
Την πρώτη είπα εντάξει Με τον καιρό θα φτιάξει Φαινόσουν απειλή Το 'παιξα ήρεμηΤην δεύτερη μετά Το πήρα σοβαρά Και σου έχω υποσχεθεί Πως αν ξανασυμβείΤρίτη και φαρμακερή Στο είχα ξαναπεί Συγχώρησα πολλά Μα ως εδώ αρκετάΤρίτη και φαρμακερή Υπόθεση απλή Αν δεν κάτσεις καλά Σε έστειλα στα αζήτηταΌσοι με γνώριζαν Σε είδαν και απόρησαν Που όσα μου 'κανες Σου τα συγχώρησαΜα φτάνει ως εδώ Και βάλτο στο μυαλό Πως έτσι που το πας Το μούτρα σου θα φαςΤρίτη και φαρμακερή Στο είχα ξαναπεί Συγχώρησα πολλά Μα ως εδώ αρκετάΤρίτη και φαρμακερή Υπόθεση απλή Αν δεν κάτσεις καλά Σε έστειλα στα αζήτητα

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us