Ανδρέας Σμιθ – Ψεύτικες Στιγμές

1 Ανδρέας Σμιθ - Ψεύτικες Στιγμές
Ενορχήστρωση-Programming: Αποστόλης Μαλλιάς Τύμπανα: Κώστας Λιόλιος Μπάσο: Σπύρος Βαρδακαστάνης Κρουστά: Παναγιώτης Δαμιανίδης Κιθάρες: Γιάννης Κούτσικας Τρομπέτες: Περικλής Αλιώπης Κλαρίνο: Αποστόλης Μαλλιάς Φωνητικά: Αθηνά Βέρμη - Αποστόλης Μαλλιάς Μιξη-Master: Αποστόλης Μαλλιάς @ BK STUDIOS
3:28

About Album

OΑνδρέας Σμιθ είναι 16 ετών και γεννήθηκε και κατοικεί στην Κύπρο. Είναι μισός Άγγλος μισός Κύπριος. Είναι τελειόφοιτος μαθητής Τεχνικής Σχολής.

Χαρακτηριστικά μας λέει ότι: “Την αγάπη μου προς το τραγούδι την απέκτησα απ’τα πρώτα μου βήματα στο Δημοτικό μέσα από μικρά μουσικά σύνολα ορχήστρας και χορωδίας. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία 2 χρόνια.”

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ξεκινήσανε στο νυχτερινό κέντρο “Colosseo” στην Λεμεσσό μαζί με την Πωλίνα Χριστοδούλου. Στην συνέχεια ξεκίνησε να εμφανίζοται σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Κύπρου μέχρι και σήμερα.

Ένα δυναμικό τραγούδι που έρχεται να πρωταγωνιστήσει σε Κύπρο και Ελλάδα “Ψεύτικες Στιγμές”, σε στίχους και μουσική να υπογράφει ο ίδιος!

Artists
Genres
Release Date
9 September 2020

Available Lyrics

Ανδρέας Σμιθ - Ψεύτικες Στιγμές
Φεύγεις απ'τή ζωή μου βιαστικά Και μου λες πως τώρα είναι αργά Για να αλλάξουμε ό,τι κι αν συμβαίνει Και τότε εγώ σε τράβηξα απ'το χέριΚαι γι' αυτό εγώ τώρα στο δηλώνω Σου είπα πως για σένα σκοτώνω Μα εσύ μονάχα τριγυρνάς και μιλάς Δεν εμαθές ποτέ σου Ν'ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΣΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΤΩΡΑΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑΈκατσα ο τρελός και σε πίστευα Τα λόγια που έλεγες τα λάτρευα Στιγμές αναμνήσεις ξεχάστηκαν Καταλαβέ το πως τώρα λογαριάστηκανΔεν αξίζει να χαλιέμαι άλλο για σένα Προχωράω κι'αλλάζω δεδομένα Έχω πάρει ένα μάθημα καλό Θα το λέω κι'ας με βγάζουνε ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΛΟΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΤΩΡΑΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us