Βασιλική Χατζηαδάμου – Η Μηλιά (Produced by Loukas Yorkas & Dj Pietro)

DJ / Producer / Artist

1 Βασιλική Χατζηαδάμου - Η Μηλιά (Produced by Loukas Yorkas & Dj Pietro)
Μουσική: Αχιλλέας Λυμπουρίδης | Στίχοι: Άνθος Ροδίνης
3:21

About Album

O Dj Pietro επιστρέφει με μια ακόμα ανατρεπτική διασκευή.

Αυτή τη φορά και εν μέσω της ιδιαίτερης περιόδου που διανύουμε στη χώρα μας, o Dj Pietro  επιλέγει ένα παραδοσιακό τραγούδι επιχειρώντας να το αναπαράγει με σημερινό ήχο.

Η γλυκιά φωνή που με την ερμηνεία της μας ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την αγαπημένη παραδοσιακή λαϊκή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, Βασιλική Χατζηαδάμου. Την παραγωγή συνυπογράφει ο Κύπριος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας.

Artists
Genres
Release Date
16 November 2020

Available Lyrics

Βασιλική Χατζηαδάμου - Η Μηλιά (Produced by Loukas Yorkas & Dj Pietro)
Ως πόσο Μηλιά μου οι καρκιές μας να πονούν ως πόσο τα στόματα του κόσμου εννά λαλούν άηστο γινάτι τζαι έλα πέτο πέτο ναι, πέτο για να σπάσουν ούλλοι μες στο καφενέ Να μεν έσιης ποτούντα πιον, νασιεις που μένα τζαι γλεπιόν Τζαι εννά περάσουμε ζωή, με αγάπη τζαι αναπαή Κόρη Μηλιά κόρη μηλιά να κάμνεις καϊρέττι θέλω λαούτα τζαι φκιολιά, γάμους τζαι ζιαφέττι Να μεν αρκείς, να μεν αρκώ, τζαι εννά αναγύρω το χωρκό Έτζαι σηκώννει υπομονή, να παντρευτούμε τζαι κανεί Ρα Μηλιά μου, ρα Μηλιά μου μα τον Άη Λαρκό, εγινήκαμε ρεζίλη μες τούντο χωρκό άηστο γινάτι τζαι έλα πέτο πέτο ναι, πέτο για να σπάσουν ούλλοι μες στο καφενέ Να μεν έσιης ποτούντα πιον, νασιεις που μένα τζαι γλεπιόμ Τζαι εννά περάσουμε ζωή, με αγάπη τζαι αναπαή Κόρη Μηλιά κόρη μηλιά να κάμνεις καϊρέττι θέλω λαούτα τζαι φκιολιά, γάμους τζαι ζιαφέττι Να μεν αρκείς, να μεν αρκώ, τζαι εννά αναγύρω το χωρκό Έτζαι σηκώννει υπομονή, να παντρευτούμε τζαι κανεί

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us