Πρόδρομος Τσολιάς – Πως Γίνεται

1 Πρόδρομος Τσολιάς - Πως Γίνεται | Prodromos Tsolias - Pws Ginetai
Στίχοι: Γιάννης Πολίτης Μουσική: Πρόδρομος Τσολιάς Διεύθυνση Παραγωγής - Ενορχήστρωση: Ευθύβουλος Θεοχάρους Έπαιξαν οι μουσικοί: Τύμπανα: Λευτέρης Λευκάτης Μπάσο: Κώστας Χαλλουμας Κιθάρες: Ευάγγελος Ευαγγέλου Πλήκτρα: Ευθύβουλος Θεοχάρους Κρουστά: Αρσένης Νάσης
3:28

About Album

ΟΠρόδρομος Τσολιάς μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Πώς γίνεται”.

Μια δυναμική μπαλάντα που αγγίζει τα πιο βαθιά μας συναισθήματα στην οποία υπογράφει την μουσική ο ίδιος και τους στίχους ο Γιάννης Πολίτης.

Ο συνδυασμός των στίχων καρδιάς που θα σε συνεπάρει και η απόλυτα αισθαντική του μελωδία, το κάνει από την πρώτη κιόλας ακρόαση ξεχωριστό. Το τραγούδι έχει ήδη αγαπηθεί από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο και έφτασε στη θέση 40 του Top Plays του Media Inspector.

Ο Πρόδρομος Τσολιάς, 24 ετών από τη Λεμεσό, σπούδασε Μουσική Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield στην Αγγλία και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική και το τραγούδι τα τελευταία 6 χρόνια. Εμφανίστηκε σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την Κύπρο καθώς επίσης Αγγλία και Ελλάδα. Το 2020 μας συστήνει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το τραγούδι “Πως γίνεται” σε μουσική δική του και στίχους του Γιάννη Πολίτη.

Release Date
12 October 2020

Available Lyrics

Πρόδρομος Τσολιάς - Πως Γίνεται | Prodromos Tsolias - Pws Ginetai
Χθες βράδυ σε είδα ξαφνικά, Δεν είπαμε δυο λόγια τυπικά, Σαν φάντασμα απλά πέρασες μπροστά μου, Πώς γκρέμισες τα τόσα όνειρα μου. Πώς γίνεται να πούλαγες αγάπες, Τα όνειρα μου γίναν εφιάλτες, Πως ξέχασες τι έλεγες σ’ εμένα, Οι σκέψεις σου, οι λέξεις σου, για 'μένα. Τα ψέματα που έλεγες σ’ εμένα, Τα είδα να περνάνε ένα ένα, Που μάταια έχω δώσει την ψυχή μου, Που νόμιζα πως ήσουνα δική μου, Ξαφνικά... Πώς γίνεται να πούλαγες αγάπες, Τα όνειρα μου γίναν εφιάλτες, Πως ξέχασες τι έλεγες σ’ εμένα, Οι σκέψεις σου, οι λέξεις σου, για 'μένα.

Album Review

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us