Θα σου λείπω – Νεκτάριος Γιαννακόπουλος

Θα σου λείπω – Νεκτάριος Γιαννακόπουλος

Indi-pop Artist

1 Θα σου λείπω
Μουσική - Στίχοι: Κάρολος Κώστογλου

About Album

Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος επιστρέφει με νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Θα σου λείπω». Τη μουσική και τους στίχους έχει γράψει ο Κάρολος Κώστογλου, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Wideview Entertainment.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στο Σανατόριο της Πάτρας, από όπου κατάγεται ο καλλιτέχνης. Το «Σανατάριο της Ζάστοβας», βρίσκεται στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στο όρος Παναχαϊκό σε υψόμετρο 650 μέτρων, στο οροπέδιο της Ζάστοβας. Ξεκίνησε να φτιάχνεται το 1937, προκειμένου να φιλοξενήσει ασθενείς που έπασχα από φυματίωση. Το κτήριο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και έως τώρα έχει μείνει αναξιοποίητο. Ωστόσο έχει αποτελέσει την έμπνευση για αρκετούς κινηματογραφιστές, φωτογράφους και σκηνοθέτες.

Το τραγούδι σκαρφάλωσε από τις πρώτες μέρες στα 30 των Top Plays και από τις πρώτες ώρες τις κυκλοφορίας του μπήκε στα κορυφαία τραγούδια του youube.

Genres
Release Date
20 November 2020

Available Lyrics

Θα σου λείπω
Ήρθε η στιγμή να κάνω κάτι πια για μένα Φεύγω για πάντα και κακία δεν κρατώ Θα σου λείψουν όσα είχες δεδομένα Θα με ζητάς μα δεν θα είμαι πια εδώ. Θα σου λείπω θα με ψάχνεις θα αυτοκαταστρέφεσαι Εφιάλτης στα όνειρα σου θα λιώνεις και θα καίγεσαι Ήσουν χτύπος στην καρδιά μου και με έβγαλες εκτός Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τώρα πια την είδα αλλιώςΓια μένα τώρα έχουν όλα πια τελειώσει Δεν σου κρύβω πως με πλήγωσες πολύ Ξέρω πως κάποια μέρα θα ξανά βρεθούμε Όμως στην θέση που είμαι τώρα θα είσαι εσύ...

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us