Διαφορετικοί Κόσμοι – Γιώργος Νικολιδάκης

Artist Singer Nikolidakis Giorgos

Ο Γιώργος νικολιδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα..Η καταγωγή του είναι απ την Κρήτη και την Αράχωβα...H Πρώτη του επαφή με το τραγούδι έγινε σε ηλικία 13 ετών, όταν βρέθηκε στα χέρια του μια κασέτα που απ την μια μεριά είχε τραγούδια του Πουλόπουλου, και απ την άλλη, του Βοσκόπουλου.

1 Diaforetikoi Kosmoi
Μουσική : Γιώργος Μαρκόπουλος Στίχοι : Νικολέτα Περάκη & Γιώργος Μαρκόπουλος
3:57

About Album

Αυτόν τον καιρό και μέσω καραντίνας ηχογράφησε άλλο ένα τραγούδι με τίτλο “Διαφορετικοί κόσμοι” σε στίχους της Νικολέτα Περάκη και μουσική του Γιώργου μαρκοπουλου, στο οποίο έκανε και ένα καταπληκτικό Video κλιπ σε σκηνοθέσια του  Mike Marzz το οποίο κυκλοφοrείι απ την Wide Music Records.

Release Date
19 April 2023

Available Lyrics

Diaforetikoi Kosmoi
Μη ρωτάς τι έγινε, τι έφταιξε και ζούμε χώρια. Μάλλον γραφτό, θα ήτανε να μείνουμε στα λόγια. Εγώ κι εσύ, ποτέ δε γίναμε ένα Εγώ κι εσύ πάντα ήμασταν δύο … Διαφορετικοί δρόμοι Διαφορετικοί κόσμοι Σα τη νύχτα με τη μέρα πώς να πάμε παραπέρα Μη ρωτάς, πώς μπόρεσα μετά από μας να προχωρήσω. Μάλλον γραφτό δεν ήτανε μαζί σου εγώ να ζήσω.Εγώ κι εσύ, ποτέ δε γίναμε ένα Εγώ κι εσύ πάντα ήμασταν δύο …

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us