Καταστροφή – Νεκτάριος Γιαννακόπουλος

Καταστροφή – Νεκτάριος Γιαννακόπουλος

Indi-pop Artist

1 Καταστροφή
3:13

About Album

Ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Καταστροφή» και πρόκειται να αγαπηθεί τόσο από τα ραδιόφωνα, όσο και από τα clubs!

Ο αγαπημένος Πατρινός λαϊκός τραγουδιστής κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα και την καψούρα, βάζοντας μας όμως στον ρυθμό του καλοκαιριού. Το τραγούδι ονομάζεται “Καταστροφή” και πρόκειται να είναι ένα από αυτά που σίγουρα θα ακουστούν το καλοκαίρι στα μαγαζιά.

Η μουσική είναι του Κάρολου Κώστογλου, οι στίχοι του Νίκου Βαξαβανέλη και η παραγωγή του Νίκου Χωρίτου και του George Tsokas. Όσο για το βίντεο  είναι σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Ηλιόπουλου και έχει αρκετό άρωμα από Πάτρα, με φόντο την Γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου και φυσικά μια καταστροφή που έρχεται από τι άλλο, έναν έρωτα. “Καταστραφείτε” λοιπόν.

Κυκλοφορεί από τη Wide Records.

Genres
Release Date
12 June 2019

Available Lyrics

Καταστροφή
Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να αντισταθώ Με μια ματιά σου μόνο με σπρώχνεις στο γκρεμό Με κάνεις ότι θέλεις λένε οι φίλοι μου Μα ανάσα απ'τα φιλια σου παίρνουν τα χείλη μου.Καταστροφή σε λένε όλοι στον κρόταφο πιστόλι σπασμένο γκάζι στην στροφή μου Καταστροφή αχ καταστροφή μου εγω σε λέω ζωή μου κι ας είσαι αγιάτρευτη πληγή μου.Σε βλέπω και αρρωσταίνω νομίζω τρέμει η γη Με αγγίζεις κι αργόλιωνω σαν να μαι από κερί όλα τα θέλεις όλα δεν δίνεις τίποτα κλείνεις το κινητό σου κινείσαι ύποπταΚαταστροφή σε λένε όλοι στον κρόταφο πιστόλι σπασμένο γκάζι στην στροφή μου Καταστροφή αχ καταστροφή μου εγω σε λέω ζωή μου κι ας είσαι αγιάτρευτη πληγή μου.

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us