Πες μου μονάχα ένα – Δημήτρης Τρύφωνας

tryfonas dimitris

Αν και τραγουδά από μικρός, επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια. Έπαιζε κρουστά αλλά λόγω ατυχήματος στο χέρι του αναγκάστηκε να σταματήσει. Επίσης έχει συμμετάσχει σε δύο φιλαρμονικές ορχήστρες στην Κέρκυρα.Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ημέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού του πήρε και το Πτυχίο του από το Ωδείο Αθηνών.

1 Pes mou monaxa ena
Στίχοι : Αποστολία Θώδου | Μουσική : Γιάννης Θάνος
3:52

About Album

Ο Δημήτρης Τρύφωνας παρουσίασε στην εκπομπή “Με την Άννα Μαρία” το νέο του τραγούδι με τίτλο “Πες μου μονάχα ένα”. Το τραγούδι φέρει την υπογραφή της στιχουργού Αποστολίας Θώδου και του συνθέτη Γιάννη Θάνου.

Κυκλοφορεί από την Wide Music Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμε και το YouTube.

Ο Δημήτρης Τρύφωνας έχει ήδη τέσσερα τραγούδια στο ενεργητικό του που κυκλοφόρησαν από την Heaven Music.

Αν και τραγουδά από μικρός, επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια.

Έπαιζε κρουστά αλλά λόγω ατυχήματος στο χέρι του αναγκάστηκε να σταματήσει. Επίσης έχει συμμετάσχει σε δύο φιλαρμονικές ορχήστρες στην Κέρκυρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ημέρα κυκλοφορίας του τραγουδιού του πήρε και το Πτυχίο του από το Ωδείο Αθηνών.

Release Date
4 April 2023

Available Lyrics

Pes mou monaxa ena
πάνω στο τραπέζι ρίχνεις τα κλειδιά έκλεισες την πόρτα τόσο βιαστικά τρέχεις στα σκαλιά δίχως ένα για μπαίνεις στο αμάξι πίσω δεν κοιτάς κάποτε ορκιζόμουν ότι μαγαπας φώναξα που πάς μην με παρατάς χάθηκες στην νύχτα μέσα στην βροχή με άφησες να ψάχνω μονός το γιατίΡεφρέν: Πες μου μονάχα ένα ποιος σαγαπα Πίο πολύ από εμένα με εγκατελειψες τρέχεις σε χέρια ξένα πες μου μονάχα ένα λόγο να ζω αφού έχασα εσένα στάσου μια στιγμή πες μου μονάχα ενα.κάτω από τα αστέρια μόνος περπατώ κλαίω σαν παιδί και σε αναζητώ πάω να τρελαθώ πόσο σ αγαπώ πάγωσε ο χρόνος έσπασε η καρδιά χάθηκαν τα πάντα μες σε μια βραδιά γύρω μου ερημιά τόση μοναξιά χάθηκες στην νύχτα μέσα στην βροχή με άφησες να ψάχνω μονός το γιατί

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us