Στο κόλπο – Νεκτάριος Γιαννακόπουλος

Indi-pop Artist

1 Στο κόλπο
›Ηχογραφήσεις: WideMusicStudio, Orange Studios ›Μίξη: Νίκος Χωρίτος @WideMusicStudio ›Mastering: Μπάμπης Μπίρης @BK Studios
4:26

About Album

Το τραγούδι έχει τίτλο “Στο Κόλπο”, είναι αρκετά ερωτικό και το βίντεο κλιπ στο youtube έχει ήδη πολλά χτυπήματα από τους φίλους της μουσικής. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Wide Music Records, ενώ οι στίχοι και η μουσική είναι του ίδιου του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ηχογράφηση του τραγουδιού συμμετείχαν και αρκετοί νεαροί μουσικοί από την Πάτρα, όπως ο Νίκος Χωρίτος στα πλήκτρα, ο Χρήστος Παγκόπουλος στα τύμπανα και άλλοι.

 

Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος με την νέα του δισκογραφική δουλειά μας βάζει «Στο Κόλπο» για να μας δείξει πως ο έρωτας μπορεί να πάρει μια απρόσμενη τροπή και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρόκειται για ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη, τόσο δυναμικό που θα μας παρασύρει στα πιο ερωτικά μουσικά μονοπάτια με την σφραγίδα της WideMusicRecords. Το videoclip διαδραματίστηκε υπό την σκηνοθετική ματιά της WideviewAdvertising με τον Νεκτάριο Γιαννακόπουλο να αφήνεται στην ένταση του κομματιού. Απολαύστε το στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο YouTube καθώς και σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα.

Release Date
12 December 2018

Available Lyrics

Στο κόλπο
Θυμήσου έφυγες μια νύχτα από κοντά μου, σκέψου πως μπόρεσες χωρίς την αγκαλιά μου. Εισαι ο λόγος που καίγεται η καρδιά μου, σκέψου πως μπόρεσες να φύγεις μακριά μου. Και τώρα θες συγγνώμη να σου πω να σε παρακαλέσω, εκεί μπροστά στα πόδια σου να ρθω στα μάτια σου να πέσω, και εσύ με μια πέτρα για καρδιά να με εξαφανίσεις, και ο εγωισμός σου να χαρεί και να ξανά κερδίσειςΌμως εγώ στο κόλπο δεν θα μπω την χάρη να σου κάνω, γιατί πολύ με εσένα έπαιξα και δεν αντέχω αλλο, βάζω το πείσμα μου μπροστά το παρελθόν να σβήσω, και λέω γυναίκα σαν και αυτή δεν θα ξανά αγαπήσω.Και τώρα θες συγγνώμη να σου πω να σε παρακαλέσω, τα βάζω με το ίδιο το εγώ και πως να το αντέξω, κουράστηκα στο ψέμα σου να ζω τον εαυτό μου χάνω, σου λέω πως για όλα φταίω εγώ, τι άλλο παραπάνω.Όμως εγώ στο κόλπο δεν θα μπω την χάρη να σου κάνω, γιατί πολύ με εσένα έπαιξα και δεν αντέχω αλλο, βάζω το πείσμα μου μπροστά το παρελθόν να σβήσω, και λέω γυναίκα σαν και αυτή δεν θα ξανά αγαπήσω.

Album Review

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us