Το λουκέτο – Νεκτάριος Γιαννακόπουλος

Το λουκέτο – Νεκτάριος Γιαννακόπουλος

Indi-pop Artist

1 Το λουκέτο
3:13

About Album

Ο νέος, ανερχόμενος και ταλαντούχος καλλιτέχνης Νεκτάριος Γιαννακόπουλος έρχεται να βάλει «Το Λουκέτο» στην επιτυχία με την επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού, που αγαπήσαμε πριν 23 χρόνια από τον Γιώργο Μαζωνάκη!

«Το Λουκέτο» έφτασε στο Νο17 στα Top Plays των ραδιοφώνων στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Οι στίχοι του τραγουδιού και οι στίχοι που συνοδεύουν το video clip του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου, ανήκουν στον σπουδαίο στιχουργό Πάνο Φαλάρα, η μουσική στον εξαιρετικό συνθέτη Βασίλη Κελαϊδή, ενώ η ενορχήστρωση ανήκει στον μετρ του είδους Παναγιώτη Μπρακούλια!

Tο official video clip, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Αρτίκου, κυκλοφόρησε επίσημα την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου από την Wide Music Records.

Genres
Release Date
14 February 2020

Available Lyrics

Το λουκέτο
(Intro) Λέξεις, αισθήσεις, όνειρα. Όλα βουλιάζουν σ' ένα σκοτάδι.Τίποτα δεν μου έχει μείνει, μόνο μια πληγή μεγάλη. Ανάμεσά μας μόνο ένα χάσμα. Ο χρόνος κλείνει τη βεντάλια του και η καρδιά βάζει λουκέτο. (Πάνος Φαλάρας)(Το λουκέτο) Η αγάπη σου είναι σαν την έρημο Σαχάρα Δεν αντέχω μαζί σου με ξενύχτια και τσιγάρα Θα στο πω να το νιώσεις πως θα φύγω μακριά σου Να μην πέσω και πάλι μες στα ψεύτικα φιλιά σουΤην καρδιά μου με λουκέτο θα διπλοκλειδώσω Δε θα ξανακάνω λάθος για να την πληγώσω Την καρδιά μου με λουκέτο θα διπλοκλειδώσω Δε θα ξανακάνω λάθος για να την πληγώσωΗ αγάπη σου είναι σαν το δίχτυ της αράχνης Και ανήκω σε μένα περιθώρια μην ψάχνεις Δεν μπορείς να αλλάξεις τις δικές μου αντιλήψεις Και την άκρη τη βρίσκω δε με νοιάζει αν μου λείψειςΤην καρδιά μου με λουκέτο θα διπλοκλειδώσω Δε θα ξανακάνω λάθος για να την πληγώσω Την καρδιά μου με λουκέτο θα διπλοκλειδώσω Δε θα ξανακάνω λάθος για να την πληγώσω

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us