Markella – Φίλα με

Markella – Φίλα με
1 Markella - Φίλα με
Pre-Save
0:21

About Album

Με νέο τραγούδι  η Markella, που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice και το X-factor. Η νεαρή ερμηνεύτρια από την Κύπρο, ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες την οπτικοποίηση του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της με τίτλο «Φίλα με» που αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο μετά το Πάσχα από την Wide Music Records. Το τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Κάρολου Κώστογλου, σε παραγωγή του Νίκου Χωρίτου, ενώ την σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ επιμελήθηκε ο Mike Marzz.

Artists
Genres
Release Date
15 April 2020
Credits
Μουσική - Στίχοι: Κάρολος Κώστογλου | Production: Νίκος Χωρίτος | Σκηνοθεσία: Mike Marzz

Available Lyrics

Markella - Φίλα με
Φτάνει μια ματιά κι έτσι ξαφνικά Η ζωή σ' άλλη τροχιά με σένα μπήκε Πέρασα πολλά κι απ' το πουθενά Όσα είχα ονειρευτεί σε σένα βρήκαΘέλω να ΄σαι εκεί ο,τι κι αν συμβεί Στον αέρα να αναπνέω τ' άρωμα σου Όνειρο μου εσύ τέλος μου κι αρχή Όλος μου ο κόσμος τώρα η αγκαλιά σουΔίπλα μου όταν σ' έχω όλα τα αντέχω Ήρθες και το παρελθόν μου ξεπερνάω Έρωτα Θεέ μου καλοκαιρινέ μου Φίλα με φύγαμε πια πίσω δεν γυρνάωΦίλα με φίλα με έλα και φύγαμε Ένα να γίνουμε για σένα λιώνω Φίλα με φίλα με έλα και φύγαμε Ένα να γίνουμε στο αφιερώνωΣαν τον άνεμο σαν τη θάλασσα Όλα τα 'χεις πια σκορπίσει μακριά Όπου κι αν βρεθώ τώρα το μυαλό Με ξαναγυρνάει πάντα σε σέναΘέλω να ΄σαι εκεί ο,τι κι αν συμβεί Στον αέρα να αναπνέω τ' άρωμα σου Όνειρο μου εσύ τέλος μου κι αρχή Όλος μου ο κόσμος τώρα η αγκαλιά σουΔίπλα μου όταν σ' έχω όλα τα αντέχω Ήρθες και το παρελθόν μου ξεπερνάω Έρωτα Θεέ μου καλοκαιρινέ μου Φίλα με φύγαμε πια πίσω δεν γυρνάω

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us