Μη ρωτάς αν σ αγαπώ – Γιώργος Βασιλείου

Giorgos Vasileiou “Γιώργος Βασιλείου” born in Larnaca, Cyprus. He is graduate of the department of Folk and Traditional Music of the University of Ioannina.

1 Μη Ρωτάς Αν Σ' Αγαπώ
Μουσική - Στίχοι : Γιώργος Βασιλείου
3:08

About Album

Το τραγούδι “Μη ρωτάς αν σ αγαπώ” είναι η τρίτη δισκογραφική του δουλειά και το έγραψε με αφορμή την γνωριμία του με ένα κορίτσι λίγο πριν τον κορονοϊό σε ένα μπαρ της Αθήνας που συναντήθηκε τυχαία και μοιραία! Το τραγούδι φυσικά μιλά για αγάπη και έρωτα που για τον Γιώργο είναι τα απαραίτητα συστατικά μιας σχέσης ώστε να κρατήσει στο χρόνο!

Release Date
23 February 2023

Available Lyrics

Μη Ρωτάς Αν Σ' Αγαπώ
Ετσι ξαφνικά μπήκες στη ζωή μου μαγικά Κι οταν βλέπω να χαμογελάς Που θα βγεί αν σ αγαπώ Μη με ρωτάςΚι ολα άλλαξαν πορεία Είχα βρεί την ευτυχία Σε δυο μάτια που μου πήραν την καρδιά Το μυαλό μου και το σώμα Είχαν βρει την κατηφόρα Μα ολα αλλαξαν με μια μόνο ματιάΜη ρωτάς αν σ αγαπώ Μη με ρωτάς τι νιώθω εγω Αυτό που νιώθω ειναι κάτι μαγικό Μη ρωτάς αν σ αγαπώ Μη με ρωτάς τι νιώθω εγω Τα μάτια κοίτα και θα δεις Πως για σένα μόνο ζώΤόσα βράδια γίνανε φωτιά Κι όλα τ άστρα σαν βεγγαλικά Πέφτουν στη δική μας αγκαλιά Κι όλα μοιάζουν σαν την πρώτη μας φοράΚι ολα άλλαξαν πορεία Είχα βρεί την ευτυχία Σε δυο μάτια που μου πήραν την καρδιά Το μυαλό μου και το σώμα Είχαν βρει την κατηφόρα Μα ολα αλλαξαν με μια μόνο ματιάΜη ρωτάς αν σ αγαπώ Μη με ρωτάς τι νιώθω εγω Αυτό που νιώθω ειναι κάτι μαγικό Μη ρωτάς αν σ αγαπώ Μη με ρωτάς τι νιώθω εγω Τα μάτια κοίτα και θα δεις Πως για σένα μόνο ζώ

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us