Οι Τίτλοι του Τέλους – Νεκτάριος Γιαννακόπουλος (Cover)

Indi-pop Artist

1 Οι Τίτλοι του Τέλους (Cover)
Ενορχήστρωση - Πλήκτρα: Άρης Σελμάνης Κιθάρες: Σίμος Νικολόπουλος Μίξη - Mastering: Νίκος Χωρίτος
3:23

About Album

Αυτοί οι αληθινοί Ήρωες που βρίσκονται στον οικογενειακό μας κύκλο, στο φιλικό μας περιβάλλον, στην κοινωνία ολόκληρη, αξίζουν τα πιο μεγάλα Μπράβο στη δύσκολη καθημερινότητα τους. Αυτήν την πολύ σημαντική μέρα διάλεξε ο ταλαντούχος τραγουδιστής Νεκτάριος Γιαννακόπουλος, να αφιερώσει το νέο του Cover με αγάπη και σεβασμό στις δύσκολες και καθημερινές μάχες που καλούνται να κερδίσουν τα παιδιά. Μια ξεχωριστή ερμηνεία σε ένα από τα πιο κλασικά τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2000. Η οπτικοποίηση του Cover πραγματοποιήθηκε με γνώμονα το να θυμόμαστε και «να ξεχωρίζουμε» την ημέρα αυτή.

Στίχοι: Σάννυ Μπαλτζή
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης
Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης

Release Date
15 February 2021

Available Lyrics

Οι Τίτλοι του Τέλους (Cover)
Ζω, ακόμη ζω πες μου αν ζω, σαν ταινία το ένιωσα. Σαν βροχή, δυνατή στις οθόνες τ' αντίο σου βρέχω. Ζω, ακόμη ζω σε μια σκηνή όπου όλα στα έδωσα. Νικημένος φυγάς κι ήταν λάθος μου που στο φανέρωσα.Είμαι ο ήρωας που μένει μόνος του τώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για 'μένα οι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα. Είμαι ο ήρωας που μένει μόνος του τώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για 'μένα οι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα. Μα εγώ για 'σένα έπαιξα.

Latest Video

Είναι σημαντικό να χτίσουμε μια καλή επαγγελματική επικοινωνία. Μπορείτε να περιηγηθήτε στα site μας ανακαλύπτωνοντας όλες μας τι κυκλοφορίες μέχρι και σήμερα.

Follow us